STN ISO 5628: 1996 (50 0434), Papier a lepenka. Stanovenie mernej tuhosti v ohybe statickými metódami. Všeobecné zásady. - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 5628: 1990