STN ISO 3039: 1996 (50 0470), Vlnitá lepenka. Stanovenie plošnej hmotnosti jednotlivých vrstiev po rozvrstvení. - Pačesová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3039: 1975