STN EN 12281: 2003 (50 2123), Tlačový a kancelársky papier. Požiadavky na kopírovací papier na rozmnožovanie suchým tonerom. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12281: 2002