STN EN ISO 9706: 1996 (50 2195), Informácie a dokumentácia. Papier na dokumenty. Požiadavky na stálosť. - Kristová, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 9706: 1994