STN EN 234/A1: 2002 (50 3404), Tapety vo zvitkoch. Špecifikácia pre tapety na ďalšiu úpravu. Zmena A1. - Mlynáriková, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN EN 234: 1995 je identická s EN 234: 1989/A1: 1996