STN EN 12956: 2001 (50 3405), Tapety vo zvitkoch. Stanovenie rozmerov, rovnosti okrajov, čistiteľnosti a umývateľnosti. - Horňák, Peter; Pačesová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12956: 1999 v českom jazyku