STN EN 645: 1997 (50 7001), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Príprava vodného výluhu za studena. - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 645: 1993