STN EN 647: 1998 (50 7002), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Príprava vodného výluhu za horúca. - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 647: 1993