STN EN 920: 2002 (50 7003), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Stanovenie obsahu sušiny vo vodnom výluhu. - Horňáková, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 920: 2000