STN EN 1541: 2002 (50 7008), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Stanovenie formaldehydu vo vodnom výluhu. - Balážová, Oľga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1541: 2001