STN EN 631-2: 2002 (51 1020), Materiály a predmety prichádzajúce do styku s požívatinami. Nádoby pre podniky spoločného stravovania Časť 2 Rozmery príslušenstva a podpier - Chriašteľ, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 631-2: 1999