STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12014-1: 1997 vrátane jej zmeny A1: 1999