STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12014-5: 1997