TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s CR 13505: 1999