STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12396-1: 1998