STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12396-2: 1998