STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda - Kerekréty, Jozef; Kocourek, Vladimír; Hajšlová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12396-3: 2000 v českom jazyku