STN EN 1784: 2004 (56 0041), Požívatiny. Detekcia ožiarených potravín obsahujúcich tuk. Analýza uhľovodíkov plynovou chromatografiou. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1784: 2003