STN EN 1785: 2004 (56 0042), Požívatiny. Detekcia ožiarených potravín obsahujúcich tuk. Analýza 2-alkylcyklobutanónov plynovou chromatografiou s hmotnostnou spektrometriou. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1785: 2003