STN EN 12823-2: 2002 (56 0061), Požívatiny. Stanovenie vitamínu A vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou Časť 2 Stanovenie β-karoténu - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12823-2: 2000