STN EN ISO 6888-2: 2001 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulápozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 2 Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6888-2: 1999
Uložené v:
| Ďalší autori: | |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak English |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2001.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
12 strán. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 02303nam^a2200409^a^4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000640138 | ||
| 003 | SVKKK | ||
| 005 | 20200528104120.0 | ||
| 008 | 200528s2001 xo f u #0|| 0#slo^c | ||
| FMT | |||
| 020 | |c (Cenová skupina 10) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
| 041 | 1 | |a slo |h eng | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 046 | |a s |m 200111 (účinnosť) | ||
| 084 | |a 07.100.30 |2 ICS | ||
| 130 | 0 | |a STN 56 0089 (STN EN ISO 6888-2) | |
| 245 | 1 | 0 | |a STN EN ISO 6888-2: 2001 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulápozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) |n Časť 2 |p Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999) |
| 246 | 1 | 0 | |a Mikrobiológia potravín a krmív |
| 246 | 1 | 0 | |a Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulápozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) |
| 246 | 1 | 0 | |a Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999) |
| 246 | 3 | 0 | |a EN ISO 6888-2: 1999 |
| 260 | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2001. | ||
| 300 | |a 12 strán. | ||
| 500 | |a Táto norma spolu s STN EN ISO 6888-1 nahrádza STN ISO 6888 z novembra 1997 v celom rozsahu | ||
| 500 | |a Spracovateľ: Slovenská spoločnosť pre technickú normalizáciu, Bratislava, Eva Kaclíková. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky | ||
| 520 | 8 | |a Táto národná norma je identická s EN ISO 6888-2: 1999 | |
| 540 | |a Normy sa podľa zákona č. 60/2018 Z. z. nesmú kopírovať | ||
| 655 | 7 | |a normy |2 SNKPH | |
| 700 | 1 | |a Kaclíková, Eva |4 trl | |
| 710 | 2 | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) |b Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |4 stn | |
| 774 | 1 | 8 | |t STN EN ISO 6888-2/A1: 2004 |d Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004 |
| 910 | |a svkkk | ||
| 998 | |a NO | ||
| OWN | |||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m PAPER |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN EN ISO 6888-2 |6 10933 |q 20200528 |5 2720736886 |8 20200528 |f 40 |s Normy-prez. |t 00000000 |u 0000 |w 000640138 |x 000010 | |
| 090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN EN ISO 6888-2 |j 10933 |i 2720736886 |s Normy-prez. | ||