STN EN ISO 6888-2: 2001 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulápozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 2 Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999) - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6888-2: 1999