STN EN ISO 6888-2/A1: 2004 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 2 Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom. Zmena 1: Zahrnutie údajov zhodnosti. Zmena A1 - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN ISO 6888-2: 2001 je slovenskou verziou EN ISO 6888-2: 1999/A1: 2003