STN ISO 15214: 2002 (56 0103), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mezofilných kyslomliečnych baktérií. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 15214: 1998