STN ISO 1743: 1999 (56 0180), Glukózový sirup. Stanovenie obsahu sušiny refraktometricky. - Brodňanová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1743: 1982