STN EN 1377: 2001 (56 0191), Požívatiny. Stanovenie množstva acesulfámu K v stolových sladidlách. Spektrofotometrická metóda. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1377: 1996