STN EN 1378: 2001 (56 0192), Požívatiny. Stanovenie množstva aspartámu v stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1378: 1996