STN EN 1379: 2002 (56 0193), Požívatiny. Stanovenie množstva cyklamátu a sacharínu v kvapalných stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1379: 1996