STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie. - Šinková, Terézia; Janeková, Katarína; Hajšlová, Jana; Kocourek, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12856: 1999 v českom jazyku