STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie. - Šinková, Terézia; Janeková, Katarína; Hajšlová, Jana; Kocourek, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12857? 1999 v českom jazyku