STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12742: 1999