STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou. - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13196: 2000 v českom jazyku