STN EN ISO 11214: 2001 (56 0246), Modifikovaný škrob. Stanovenie množstva karboxylových skupín v oxidovanom škrobe (ISO 11214: 1996). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11214: 1996