STN EN 1135: 2000 (56 0248), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie popola. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1135: 1994