STN EN 12133: 2000 (56 0253), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva chloridov. Metóda potenciometrickej titrácie. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 12133: 1996