STN EN 12134: 2000 (56 0255), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva odstrediteľnej drene. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 12134: 1997