STN EN ISO 3251: 2020 (67 3031), Náterové látky a plasty. Stanovenie obsahu neprchavých látok (ISO 3251: 2019). - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3251: 2019