STN EN ISO 9092: 2020 (80 0002), Textílie. Netkané textílie. Slovník (ISO 9092: 2019). - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9092: 2019