STN EN 16711-3: 2020 (80 0903), Textílie. Stanovenie obsahu kovov Časť 3 Stanovenie uvoľňovania olova roztokom umelých slín - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16711-3: 2019