STN EN 1141: 2000 (56 0256), Ovocné a zeleninové šťavy. Spektrofotometrické stanovenie množstva prolínu. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1141: 1994