STN EN 1132: 2000 (56 0257), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie hodnoty pH.

Táto národná norma je identická s EN 1132: 1994

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Barták, Ľubomír (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000.
Témy:
Fyzický popis: 12 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01632nam^a2200373^a^4500
001 000640492
003 SVKKK
005 20240516083319.0
008 200603s2000 xo f u #0|| 0#slo^c
FMT
020 |c (Cenová skupina 10) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
046 |a m  |m 200012 (účinnosť)  |n 20240401 (zrušená) 
084 |a 67.160.20  |2 ICS 
130 0 |a STN 56 0257 (STN EN 1132) 
245 1 0 |a STN EN 1132: 2000 (56 0257), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie hodnoty pH. 
246 1 0 |a Ovocné a zeleninové šťavy 
246 1 0 |a Stanovenie hodnoty pH 
246 3 0 |a EN 1132: 1994 
260 |a Bratislava :  |b Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,  |c 2000. 
300 |a 12 strán. 
500 |a Spracovateľ: Ľubomír Barták. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky 
520 8 |a Táto národná norma je identická s EN 1132: 1994 
540 |a Normy sa podľa zákona č. 60/2018 Z. z. nesmú kopírovať 
655 7 |a normy  |2 SNKPH 
700 1 |a Barták, Ľubomír  |4 trl 
710 2 |a Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko)  |b Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky  |4 stn 
910 |a svkkk 
998 |a NO 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m PAPER  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN 1132  |6 10969  |q 20200603  |5 2720737631  |8 20200603  |f 40  |s Normy-prez.  |t 00000000  |u 0000  |w 000640492  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN 1132  |j 10969  |i 2720737631  |s Normy-prez.