STN EN 1133: 2000 (56 0258), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie formolového čísla. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1133: 1994