STN EN 1136: 2000 (56 0260), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva fosforu. Spektrofotometrická metóda. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1136: 1994