STN EN 12135: 2000 (56 0264), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 12135: 1997