STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1137: 1994