STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1138: 1994