STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1139: 1994