STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1140: 1994