STN EN 12137: 2001 (56 0269), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie kyseliny vínnej v hroznovej šťave. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.

Táto národná norma je identická s EN 12137: 1997

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Benická Eva (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001.
Témy:
Fyzický popis: 12 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Zhrnutie:Táto národná norma je identická s EN 12137: 1997
Popis jednotky:Spracovateľ: Eva Benická. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Fyzický popis:12 strán.