STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12148: 1996